Walking Trail, leiderschap trail, ouder-kind trail, coaching reis Afrika, offline

WALKING TRAIL 

Lopen is een krachtige manier om je geest te verfrissen. Het vertragen van je tred stelt je gedachten in staat om te verkennen en te verdiepen. Dit creëert ruimte voor creatief denken en reflectie en daarmee ook voor nieuwe antwoorden. De beweging van het wandelen staat symbool voor verandering en vooruitgang. 

De wildernis van Botswana daagt je mentaal en fysiek uit en helpt je uit je comfortzone te stappen. Precies dát is nodig om te groeien. In de ongerepte natuur zijn zorgt er ook voor dat je beseft dat je onderdeel uitmaakt van een groter geheel, van alles wat daar is en leeft en dat gaat verder dan weten. Je gaat het ook weer VOELEN.

Wandel met ons door de wildernis van Botswana en zet letterlijk en figuurlijk stappen.  

Routebeschrijving Walking Trail

 • Dag 1
  Onze reis begint op Schiphol, waarvandaan we naar Johannesburg vliegen.

 • Dag 2
  Vanuit Johannesburg worden we naar Tuli Block in Botswana gebracht. Bij het Koro Island Camp worden we warm ontvangen en brengen we onze eerste nacht door. 

 • Dag 3, 4 en 5
  We trekken verder naar het Bush Camp, waar we drie bijzondere nachten zullen doorbrengen. Vanuit hier verkennen we de prachtige omgeving via onze walking-trails. 

 • Dag 6
  In een rustig tempo keren we terug naar het sfeervolle Koro Island Camp voor de afsluiting en onze laatste overnachting.

 • Dag 7
  Via Johannesburg reizen we terug naar Schiphol. Verrijkt met nieuwe inzichten, persoonlijke antwoorden en prachtige herinneringen. 


ELKE STAP BRENGT JE DICHTER BIJ JEZELF


Hoe zwaar is de walking trail?

Voor deze trail hoef je geen geoefend wandelaar te zijn. Er zijn dagelijks wandelingen met voldoende rustmomenten. Het gaat meer om de tijd die we doorbrengen in de bush en minder om de afstand die we afleggen.

Wat neem ik mee op reis?

Je krijgt na aanmelding een paklijst van ons. We reizen met handbagage, alle andere materialen die we nodig hebben worden tijdens de trail verzorgd.

Hoe veilig zijn de Trails?

De leiding garandeert de grootst mogelijke veiligheid. Je wordt goed geïnstrueerd over de do's en don'ts in de bush. 

Waar slaap ik?

Tijdens de walking trail en self-drive trail slaap je in tenten.

Bij de self-drive trail maken we ook gebruik van de daktenten op de wagens zelf. De eerste en laatste nacht slapen we in een 4-sterren lodge. 1 nacht slapen we, voor wie wil, onder de sterrenhemel naast een rivier.

Ben ik bereikbaar?

Tijdens de trail blijft de leiding bereikbaar voor noodgevallen.

De deelnemers leveren bij het begin van de trail hun telefoon en horloge in, om helemaal op te kunnen gaan in de Bush ervaringen.