LEIDERSCHAP TRAINING AFRIKA

Ontdek jouw leiderschapskwaliteiten

Bij Shift Happens Trail bieden we een unieke leiderschap training in Afrika aan, ontworpen om jouw leiderschapskwaliteiten te versterken en je volledig potentieel te benutten. Deze leiderschapstraining combineert de ongerepte natuur van Afrika met diepgaande, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of je nu een ervaren leider bent of net begint aan je leiderschapstraject, deze training biedt jou de tools en inzichten om een betere leider te worden.

Leiderschap training Afrika

Waarom een leiderschap training in Afrika?

Onze leiderschap training in Afrika is geen gewone training. Het is een transformerende ervaring die je meeneemt uit je dagelijkse omgeving naar de wildernis, waar je volledig offline bent en de tijd hebt om echt tot jezelf te komen. De unieke combinatie van avontuur en leiderschapsontwikkeling maakt deze training een van de beste leiderschapstrainingen beschikbaar. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de natuur een diepe invloed kan hebben op leiderschapsvaardigheden. Door de ongerepte natuur kun je niet anders dan loskomen van je dagelijkse patronen. Offline en zonder besef van tijd, kom je tot de kern. Je wordt je bewust van jouw plek in het leven en wat er echt toe doet.

Leiderschapstraining Afrika

Ervaren trainers voor jouw Leiderschapstraject

Je wordt begeleid door gepassioneerde en ervaren trainers met elk hun eigen expertise. Zij zorgen voor een balans tussen tijd voor jezelf en tijd met elkaar. De oefeningen zijn doelgericht en verdiepen verschillende thema's die essentieel zijn voor effectieve leiderschapstraining.

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling

Onze leiderschap training in Afrika biedt meer dan alleen professionele ontwikkeling. Het is een kans om je diepste drijfveren en behoeften te ontdekken en te begrijpen wat werkelijk belangrijk is voor jou. Door intensieve reflectie en interactieve sessies leer je van jezelf, de trainers en de groep.

Leiderschapstraining buitenland

Thema's en vragen in de Leiderschapstraining

Tijdens de training behandelen we verschillende thema's en vragen die essentieel zijn voor persoonlijke en professionele groei:

 • Wat betekent het om een leider te zijn?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten en hoe benut ik mijn volledige potentieel?
 • Hoe kan ik groepsprocessen herkennen en goed begeleiden?
 • Hoe bevorder ik de samenwerking binnen teams?
 • Hoe differentieer ik in leiderschapsstijl om alle individuen te motiveren?
 • Hoe kan ik mijzelf en mijn team optimaal managen in stressvolle of onzekere tijden?
 • Welke relatie-versterkende communicatietechnieken kan ik inzetten?
 • Wat is mijn 'next step' en hoe wil ik me verder ontwikkelen?
Leiderschapsontwikkeling in het buitenland

Resultaten van de Leiderschapstrail in Afrika

Na het voltooien van onze leiderschapstrail in Afrika, keer je geïnspireerd terug met rust en focus. Je weet waar je staat en wat je volgende stap is. Je bent er klaar voor om de juiste dingen te doen en de rest te laten. Deze training zorgt ervoor dat kennis en inzichten echt beklijven omdat je ze doorvoelt en toepast in een avontuurlijke setting.

De beste leiderschap training in het buitenland

Wat maakt onze leiderschapstraining in Afrika een van de beste leiderschap opleidingen? Het is de combinatie van de locatie, de methodologie en de expertise van onze trainers. Door je volledig onder te dompelen in een nieuwe omgeving, los van je dagelijkse routine, krijg je een nieuw perspectief en diepere inzichten. Dit is persoonlijk leiderschap op zijn best.

leiderschapstraject afrika

Voor wie is deze leiderschap training geschikt?

Onze leiderschap training in Afrika is ideaal voor:

 • Managers en teamleiders die hun leiderschapskwaliteiten willen verbeteren.
 • Professionals die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière.
 • Iedereen die zijn leiderschapsstijlen wil verfijnen en aanpassen aan verschillende situaties.
 • Mensen die op zoek zijn naar een diepgaande persoonlijke ontwikkelingservaring.
beste leiderschap opleiding buitenland

Praktische informatie over de Leiderschapstraining

Onze leiderschapstrajecten in Afrika zijn zorgvuldig gepland om je de beste ervaring te bieden. Hieronder enkele praktische details:

 • Duur: de leiderschapstrainingen duren 9 dagen. 
 • Locatie: Verschillende locaties in Afrika, waaronder savannes en bergachtige gebieden.
 • Vorm: de trainingen worden vormgegeven in een self-drive-trail of walking trail
 • Kosten: de kosten zijn terug te vinden op de pagina 'investering en contact' en omvatten onder andere alle trainingssessies, accommodatie en maaltijden.
 • Data: Onze programma’s worden meerdere keren per jaar aangeboden. Neem contact met ons op voor de meest actuele data. 
leiderschapskwaliteiten training

Deelnemers over de Leiderschapstrail

"De training voelt niet zwaar, maar is leuk en avontuurlijk." - Deze opmerking van een van onze eerdere deelnemers vat de ervaring goed samen. Onze deelnemers komen vaak tot verdieping die anders maanden of zelfs jaren in beslag neemt. 

Meld je aan voor de Leiderschapstraining in Afrika

Onze leiderschap training in Afrika biedt een unieke en transformerende ervaring die je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau tilt. Met behulp van ervaren trainers, een prachtige natuurlijke omgeving en een zorgvuldig samengesteld programma, ben je verzekerd van een diepe en blijvende impact. Ben je klaar om jouw leiderschapskwaliteiten te versterken en je volledige potentieel te benutten? Schrijf je dan nu in voor onze leiderschap training in Afrika en maak de volgende stap in jouw leiderschapstraject. 

beste leiderschap training

De leiderschapstraining wordt vormgegeven in een self-drive trail of walking trail.