Ouder-kind reis in Afrika

Bij Shift Happens Trail bieden we unieke ouder-kind reizen in Afrika aan, speciaal ontworpen om de band tussen ouder en kind te versterken. Of je nu met je zoon, dochter, vader of moeder reist, deze avontuurlijke en verbindende ervaring helpt jullie om elkaar beter te begrijpen en samen onvergetelijke herinneringen te creëren.

Waarom kiezen voor een ouder-kind reis?

Onze ouder-kind reis in Afrika is geen gewone vakantie. Het is een transformerende ervaring die jullie meeneemt uit je dagelijkse omgeving naar de ongerepte natuur van Zuid-Afrika of Botswana. Verbindende gesprekken zonder afleiding zorgen voor een diepere band. In dit avontuur stappen jullie samen uit je comfortzone en leren jullie van elkaars kwetsbaarheid en kracht. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de natuur een diepe invloed kan hebben op persoonlijke relaties. Door de ongerepte natuur kunnen jullie niet anders dan loskomen van dagelijkse patronen. Offline en zonder besef van tijd komen jullie tot de kern van wat echt belangrijk is in jullie relatie.

ouder kind reis, ouder kind relatie

Programma van de reis met je zoon of dochter, vader of moeder.

Onze ouder-kind reizen worden begeleid door gepassioneerde en ervaren trainers met elk hun eigen expertise. Zij zorgen voor een balans tussen tijd voor jezelf en tijd met elkaar. De oefeningen worden doelgericht ingezet om verschillende thema's uit te diepen.

Oefeningen en thema’s ouder-kind reis

Tijdens de reis behandelen we verschillende thema's die essentieel zijn voor persoonlijke en gezamenlijke groei:

 • Wat kunnen we leren van elkaar?
 • Waarin lijken we op elkaar? En waarin verschillen we?
 • Wat geeft wrijving in onze relatie en waarom?
 • Wat heb ik meegekregen dat ik wil vasthouden en wat wil ik juist loslaten?
 • Hoe kunnen we elkaar beter begrijpen?
 • Wat is mijn plek in het gezin en sta ik wel op de juiste plek?
 • Hoe kan ik onze band nog verder verdiepen?
zoon vader relatie

Praktische Informatie over de ouder kind reis in Afrika

Onze ouder-kind reizen in Afrika zijn zorgvuldig gepland om jullie de beste ervaring te bieden. Hieronder enkele praktische details:

 • Duur: De reizen duren 9 dagen.
 • Locatie: Verschillende locaties in Zuid-Afrika en Botswana.
 • Kosten: De kosten zijn terug te vinden op de pagina 'investering en contact' en omvatten onder andere alle trainingssessies, accommodatie en maaltijden.
 • Data: Onze programma’s worden meerdere keren per jaar aangeboden. Neem contact met ons op voor de meest actuele data. 
dochter moeder relatie

Wat onze deelnemers zeggen over de ouder-kind reis

We hebben talloze verzoeken ontvangen van voormalige deelnemers om hun unieke ervaringen tijdens de Shift Happens Trail met hun kinderen te kunnen delen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van onze ouder-kind trail. 

"De reis voelt niet zwaar, maar is leuk en avontuurlijk."
Deze opmerking van een van onze eerdere deelnemers vat de ervaring goed samen. Onze deelnemers komen vaak tot verdieping die anders maanden of zelfs jaren in beslag neemt.

Resultaten van de ouder-kind reis in Afrika

Na het voltooien van onze ouder-kind reis, keren jullie geïnspireerd terug met een diepere band en meer begrip voor elkaar. Jullie hebben geleerd van jezelf, van elkaar, de trainers en de groep. Kennis en inzichten zijn blijvend, omdat jullie ze nu echt doorvoelen en toepassen. 

verbindende reis voor vader en zoon, verbinende reis voor moeder en dochter

Meld je nu aan voor de ouder-kind reis in Afrika

Ben je klaar om de band met je zoon of dochter, vader of moeder te versterken en onvergetelijke herinneringen te creëren? Schrijf je dan nu in voor onze ouder-kind reis in Afrika en maak de volgende stap in jullie verbinding. Neem contact op voor meer informatie of om je aan te melden

reizen met je zoon of dochter

De ouder-kind reis wordt vormgegeven in een self-drive trail of walking trail